Υλικά
500 γρ. μεγάλες γαρίδες αποφοιωμένες
¼ του φλιτζανιού μέλι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
2 κ.γ. μείγμα 5 spice
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι 
πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατεύετε το μέλι με το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα του λάιμ, το μαϊντανό και το μείγμα 5 spice. Αλατοπιπερώνετε τις γαρίδες και τις βουτάτε στη σάλτσα με το μέλι και το λάιμ. Τις σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά ή τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ και στους 220oC για 6-7 λεπτά. Σερβίρετε με φέτες λάιμ.

Β. Δρίσκας, Extra Gourmet, Σε 10΄ λεπτά!