Υλικά για τη Μους:
250 γρ. φέτα
1 φύλλο ζελατίνας (5 γρ.)
250 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
40 γρ. ζάχαρη άχνη
Υλικά για τη σος μελιού:
200 γρ. μέλι
50 γρ. χλιαρό νερό

Εκτέλεση:
Για τη μους: Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το μισό από τη μισή φέτα πολύ καλά το οποίο πρέπει να έχει θερμοκρασία δωματίου. Λιώνουμε τη ζελατίνα σε λίγο νερό αφού προηγουμένως την έχουμε μαλακώσει σε κρύο και την ανακατεύουμε με το μείγμα της φέτας. Προσθέτουμε την υπόλοιπη φέτα ανακατεύοντας πολύ καλά έως ότου γίνει μια λεία κρέμα και στο τέλος ρίχνουμε μια παχύρρευστη κρέμα (δηλ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού). Γεμίζουμε τη μους σε ατομικά φορμάκια ή σε μια μεγάλη φόρμα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο ώστε η μους να σταθεροποιηθεί. Τα βγάζουμε από το ψυγείο και ξεφορμάρουμε. Συνοδεύουμε με σος μελιού
Για τη σος μελιού: Ανακατεύουμε το μέλι με το νερό