Υλικά
600 γρ. κρεμ ανγκλέζ έτοιμη
10 γρ. φύλλα ζελατίνας
100-150 γρ. μέλι
300 γρ. γιαούρτι
100 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή

Εκτέλεση
Μόλις κατεβάσουμε από τη φωτιά την κρεμ ανγκλεζ, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε σταδιακά έως ότου η θερμοκρασία φτάσει στους 35-40oC και ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι. Τοποθετούμε την κρέμα κατά προτίμηση σε φόρμα της αρεσκείας μας και την τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες. Ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια καυτού νερού βουτώντας τη φόρμα για λίγα δευτερόλεπτα. Γαρνίρουμε με φρέσκα φρούτα.

Σ. Παρλιάρος, Gourmet, Ειδική έκδοση του περιοδικού Έψιλον, Αύγουστος 2004