Ο ‘Μελισσεύς’ ιδρύθηκε το 2007 από τον Θανάση Γκάρτσο.

Ο Θανάσης Γκάρτσος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μελισσοκομίας από το 1991.

Στόχος του Μελισσέα είναι η προσφορά των προϊόντων της μέλισσας έτσι όπως βγαίνουν από την κυψέλη και η προώθησή τους απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή.

Στη μελισσοκομία του Μελισσέα συνδυάζονται οι ελληνικές παραδοσιακές μελισσοκομικές μέθοδοι με την μοντέρνα τεχνογνωσία και τα πορίσματα της εξειδικευμένης μελισσοκομικής έρευνας. Στόχος είναι η παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.

Σ’ αυτό το πλαίσιο δεν επιλέγουμε να πάρουμε μέλι από οργανωμένες και εντατικές καλλιέργειες, στις οποίες συνήθως γίνεται χρήση χημικών σκευασμάτων, αλλά συλλέγουμε μέλι από οικοσυστήματα κατά το δυνατόν απρόσβλητα από τον άνθρωπο.

Η ελληνική γη με τους μεγάλους ορεινούς όγκους, τα δάση και την πλούσια χλωρίδα της είναι ο χώρος όπου ζουν, αναπτύσσονται και παράγουν τα μελίσσια μας.

Έτσι, το μέλι και τα μελισσοκομικά προϊόντα ‘Μελισσεύς’ είναι αγνά και φυσικά, χωρίς αντιβιοτικά, χωρίς προσμείξεις με άλλες ουσίες, διατηρώντας αναλλοίωτες τις ευεργετικές ιδιότητές τους.